Espresso

KAFFEBØNNENS to mest solgte espressi er Guld Espresso og Cafe Espresso.

Cafe Latte

Cafe Latte

tamping af espresso

Tamping af espresso

Cafe au lait

Cafe au lait

Bønnen guld Espresso 1 kg. hele bønner, 100% Arabica

Bønnen guld Espresso 1 kg. hele bønner, 100% Arabica

Cafe Espresso 1 kg. hele bønner, 100% Arabica

Cafe Espresso 1 kg. hele bønner, 100% Arabica

Øko Fairtrade Espresso 1 kg. hele bønner, 100% Arabica

Øko Fairtrade Espresso 1 kg. hele bønner, 100% Arabica

Guld Espressoen

Guld Espresso er vores absolutte flagskib og den espresso med den mest perfekte espressosmag. Rund og fyldig med god body og flot smagsafrunding. Med korrekt tamping og korrekt indstillet espressomaskinel kvitterer Guld Espressoen med et centimeter tykt lag crema oven på espressoen. Lækkert og indbydende.

Guld Espressoen er fremstillet af højtvoksende, håndplukkede og nøje udvalgte vaskede, 100% Arabica bønner fra primært Central America, Brazil og Tanzania eller Kenya.

Vaskede bønner betyder at frugtkødet er skilt fra råbønnerne ved hjælp af den våde metode, hvor bønnerne ligger i blød i store vandkar.

Dette er en forholdsvis dyr metode, men det er med til at sikre den bløde og runde smag i det færdige resultat.

Cafe Espressoen

Efter ønske fra flere af vores kunder, som ønskede BØNNENS gode espresso, men i en lidt billigere variant end Guld Espressoen.

Denne espresso er også en 100% Arabica blanding, men består af 60% vaskede og 40% uvaskede, soltørrede bønner.

Soltørring er en billigere metode at skille frugtkødet fra råbønnen, og resultatet er en flot og kraftig arabica espresso, med lidt mere bid, da soltørringen er lidt ”hårdere” ved bønnerne. Denne espresso går godt igennem mælk.

Økologisk Espresso

I takt med flere økologiske serveringssteder, tilbyder BØNNEN naturligvis også Økologisk Espresso fremstillet af 100% Arabica bønner.

Som cafe eller restaurantkunde, har De mulighed for at låne kopper med vores logo, så de kan vise Deres gæster at De serverer kaffe af højeste kvalitet. Vi skræddersyer Deres behov for kaffeløsning og De har også mulighed for at låne/leje brygudstyr, kopper, kander m.v.