Espressomaskiner

Som cafe eller restaurantkunde skal du være sikker på driftssikkerhed af deres espressomaskinel.

Vi har som mangeårig spiller på det danske marked opbygget en stor tillid blandt vores kunder. Vores kunder har tillid til at vi hurtigt leverer den nødvendige service og reservedele for at maskinellet altid er driftsklart. Vi har i mere end 30 år forhandlet espressomaskiner fra blandt andet Italien og lagerfører alle vitale reservedele til de modeller vi markedsfører.

ASTORIA

Flot espressomaskine

Astoria / Tanya SAE – Espressomaskine

Automatisk elektronisk espressomaskine med volumetrisk programmerbar dosering, 2 damphaner på alle grupper, bortset fra 1-gruppes.

1 tevandshane, automatisk vandniveaukontrol.

Indbygget motorpumpe.

Farve standard: Sort/Inox eller rød/Inox

Unik espressomaskine

Astoria / Plus4You – Espressomaskine

Astorias Plus4You er certificeret af Intertek med energi mærket: GREEN LINE

Plus4You er økonomisk og strøm besparende. Plus4You kan programmeres til sleep –mode om natten eller helt slukke ned. Maskinen har et memorycard, så den ”lærer” hvornår der er travlt og hvornår den kan gå i slow-down mode, hvorved der spares strøm.

Fleksibilitet: Baristaen kan altid via displayet regulere temperaturen på den individuelle bryggruppe, hvis der opstår et behov i en slow-down periode. Automatisk elektronisk espressomaskine med volumetrisk dosering. Automatisk vandpåfyldning, 1 watermixer i bryggruppe, multi funktions display, elektronisk kopvarmer, Tall Cup version, USB læser, RS232 seriel port til kassesystemer, lys i brygstationer.

Farve standard: Carbon Fibre

Perfekt espressomaskine til cafeen

Astoria Core 600 SAE Electronic Version

Automatisk elektronisk espressomaskine med volumetrisk programmerbar dosering. 2 damphaner på 2 og 3 grupper, 1 på Compact.

1 tevandshane. Automatisk vandniveaukontrol. Elektronisk kopvarmer. AWR og USB port.

Indbygget motorpumpe.

Display viser tryk og tankniveau, temperatur, dag og tid, sprog, brygtid, indstilling af power safe mode, stand-by tid, tænd/sluk-tider, grafik over energiforbrug. Mv.

Farve standard: Rød/hvid eller Stål/Inox. Tillæg for Inox

Velbryggende espressomaskine

Astoria / Greta – Espressomaskine

Automatisk elektronisk espressomaskine med programmerbar dosering, 1 damphane & 1 tevandshane.

Høj bryggruppe, så latteglas kan komme ind under brygudløbet.

Kan leveres med 4 liter indbygget vandtank, til steder hvor der ikke er mulighed for fast vandtilslutning. Indbygget vibrationspumpe ved vandtank.  Indbygget motorpumpe ved fast vandtilslutning.

Farve standard: Bordeaux eller hvid

FAEMA

Toppe af poppen for espressomaskiner

Faema / Smart – Espressomaskine

Designed af Giugiaro

Automatisk elektronisk espressomaskine med programmerbar dossering.

Automatisk vand niveau kontrol. Manometrisk indicator for vand og pumpe tryk. 2 damphaner, 1 varmtvandshane. Kopvarmer.

Espresso i lange baner

Faema / E98 President – Espressomaskine

Automatisk elektronisk espressomaskine med programmerbar dossering.

Automatisk vand niveau kontrol Manometrisk indicator for vand og pumpe tryk. 2 damphaner, 1 varmtvandshane.

Topklasse espressomaskiner

Faema / E61 Jubilé – Espressomaskine

Første gang lanceret i 1961, blev de origianale nye espressomaskiner fra FAEMA revet væk.

Kunderne stod i kø ved fabrikkens port for at sikre sig et eksemplar af denne nye og epokegørende espressomaskine, der som de første i historien bryggede på et horisontalt system og var de første maskiner med det særlige patenterede omløb i bryghovedet, hvilket sikrer ens temperatur og en ensartet servering. Materialerne er stadig en smuk blanding af syrefast blankt rustfrit stål og messing. Lige så meget et møbel som en maskine.

E61 Jubile’ har samme ydre som dengang i 1961, men med moderne teknologi. Automatisk elektronisk espressomaskine med programmerbar dossering. Automatisk vand niveau kontrol. Justerbar thermo balance system.Manometrisk indicator for vand og pumpe tryk. 2 damphaner, 1 varmtvandshane med programerbar dosering. Patenteret thermo balance system og økonomisk varmt vand spare anordning.

IBERITAL

Lækker espressomaskine

Ibertial / Intenz – Espressomaskine

Automatisk vandpåfyldning, elektronisk volumetrisk dosering, 4 forskellige automatiske valg samt 1 manuel. Kopvarmer på toppen.

Tilvalg: Tall Cup version, så man kan få høje glas og to-go kopper ind under brygudløbet. Indbygget pumpe og motor. Nem og enkel vedligeholdelse.

Farve standard: Grå/stål

intet billede endnu

Iberital / L’Anna Tall – Espressomaskine

Automatisk vandpåfyldning, elektroniske volumetrisk dosering, 4 forskellige automatiske valg samt 1 manuel. Kopvarmer på toppen.

Tall Cup version, så man kan få høje glas og to-go kopper ind under brygudløbet.Indbygget pumpe og motor. Nem og enkel vedligeholdelse.

Farve standard: Rustfrit stål/sort carbon fiber.

13 amp. / 230 volt / 1800 / 3000 Watt.

Flot designet espressomaskine

Iberital / Expression – Espressomaskine

Automatisk vandpåfyldning, elektroniske volumetrisk dosering, 4 forskellige automatiske valg samt 1 manuel. Kopvarmer på toppen. DUAL BOILER system, 1 boiler til damptryk og 1 separat boiler til espressofremstilling. Sikrer perfekt og ens resultat hver gang.

Tilvalg: Tall Cup version, så man kan få høje glas og to-go kopper ind under brygudløbet. Indbygget pumpe og motor. Nem og enkel vedligeholdelse

Farve standard: Rustfrit stål/sort carbon fiber.

1800 / 3000 Watt.

Få skræddersyet den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed