Espressomaskiner

Espressomaskiner – Kaffebønnens Risteri, Bonnen.dk tilbyder professionelle espressomaskiner, både som traditionelle og som fuldautomatiske, blandt andet CMA Astoria, Iberital og Faema.

Hvert mærke har sine fordele i forhold til tekniske specifikationer, men fælles for dem alle er at de er enkle at betjene og vedligeholde.

Fordele ved hver enkelt espressomaskine, tager vi meget gerne en snak om, når vi ved hvad forventninger og behovet er til espressomaskinen.

Vi tilbyder blandt andet: CMA ASTORIA espressomaskiner, model Tanya SAE, Plus4You, Gloria, Greta, Perla. Eller IBERITAL ; Expression. Der er mange espressomaskiner at vælge imellem.

Uanset valget af espressomaskine, er du sikker på en højkvalitets espressomaskine, der kan producere en lækker og perfekt espresso, cappuccino, cafe latte, americano etc. Kun fantasien sætter grænser.

En lækker espressobønne fortjener en perfekt espressomaskine, som sikrer en perfekt kop espresso hver gang.

Med denne vifte af espressomaskiner er der til ethvert behov og pengepung.

Der er mulighed for Leasing af vores maskiner.

Maskinellet gør det ikke alene, derfor tilbyder vi også - Service og Barista kurser:

For at sikre at Deres gæster får en perfekt kop kaffe hver gang, sørger vi gerne for oplæring af personale og underviser i korrekt justering, indstilling og vedligehold af espressomaskine og mølle.

JURA

Fuldautomatisk espressomaskiner. Mange modeller og størrelser til ethvert behov.

FRANKE

Fuldautomatiske espresso og-kaffemaskiner af høj kvalitet.

ASTORIA

Italiensk fuldautomatisk espressomaskine af høj kvalitet.

ANIMO

Stilfuld, moderne og robust fuldautomatisk kaffemaskine.