Kaffeleverandør Bønnen Danmark

Bønnen Danmark har rødder tilbage til 1987, hvor Kaffebønnens Risteri blev grundlagt.

Vi er et 100% dansk ejet firma, med mere end 30 års erfaring, indenfor produktion og levering af højkvalitetsprodukter til erhvervslivet.

Vi fokuserer udelukkende på høj kvalitet, både hvad angår vores egne kaffe og-espressoblends, vores te-sortiment og den chokolade vi har valgt at føre, samt i vort sortiment af espresso og-kaffemaskinel, for uden en god maskine, kommer den gode kaffe ikke til sin ret.

Vores målsætning er altid at levere de bedste kvaliteter og yde den bedste service til danske caféer, restauranter og virksomheder og frem for alt, aldrig love mere end vi ved, vi kan holde.

Kaffeleverandør af god kaffe
Den gode kaffebønne

CSR – social ansvarlighed

Vi arbejder hver dag på at realisere vores vision om at være den mest professionelle og innovative, men samtidig også den mest CSR venlige kaffeleverandør af kaffeløsninger.

Vi har mange idéer og tiltag, der løbende implementeres i forhold til CSR. Vi har som virksomhed et stort ansvar for at gøre noget aktivt. Vi ønsker både at vise samfundsansvar og skabe værdi for både virksomheder og samfundet. Det gør vi ved at håndtere sociale, miljømæssige og etiske udfordringer i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper.

Vi arbejder med bæredygtige løsninger – ikke blot i Danmark, men også med vores leverandør af råvare i verden.

Fokus på mennesker og bæredygtighed

Vi arbejder kontinuerligt med at skabe flere bæredygtige løsninger og en mere bæredygtig drift. Vi har fokus på områder indenfor emballage, fragt, affaldssortering og ressourceminimering.

For os handler bæredygtighed i særdeleshed om, hvordan vi kan passe på vores jord, så den ikke tager skade af den måde vi lever på.

Vi arbejder løbende med at udvikle og støtte projekter, som arbejder for at minimere fattigdom. I Bønnen Danmark gør vi det ved at donere en procentdel af vores overskud til sociale initiativer i de kaffeproducerende lande og vi ved det gør en forskel.

Bæredygtigt kaffe

Få skræddersyet den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed

Kontakt os her