Kolbebryggere

Vi forhandler kaffebrygudstyr til professionelt brug fra en af verdens førende producenter Bunn-O-Matic, Inc., USA.

Bunn-O-Matic har for nogle år siden opnået det eftertragtede ISO 9001-certificat, den sværest opnåelige i ISO 9000 serien, som dækker over fabrikation, sikkerhed, driftsikkerhed, design, servicering og brugervenlighed.

At de maskiner vi gennem mange år har tilbudt det danske marked, inden for professionelt udstyr fuldt lever op til disse strenge krav, kan vi som importør og forhandler forsikre Dem om. Det er ganske enkelt den bedste kvalitet De kan vælge.

Se venligst de enkelte modeller her:

Bunn 601

Bunn 608

Bunn 609

Bunn 611

Fælles for alle modellerne er at de er fremstillede udelukkende af de bedste materialer, tank i rustfrit stål, kobber tilløbsrør og udløb, samt at det store tankopvarmningssystem gør at disse maskiner ikke skal afkalkes som andre fabrikater.

Når maskinen leverer mindre færdig kaffe end normalt og / eller når det tager for lang tid at brygge, da er det tegn på at maskinen er tilkalket, men det kan tage mellem 3-15 måneder, før dette viser sig, afhængig af hvor mange kander der bliver brygget om dagen.

Mange års erfaring viser os, at der normalt går mellem 9 - 12 måneder imellem hver afkalkning, ved et forbrug på ca. 10 kander pr.dag.

Det skåner for det første miljøet, men De sparer også tid og penge på afkalkning.

For at holde maskinen driftsklar, skal man blot ca. 1 gang om ugen) skrabe kalken i brygudløbet løs med den medfølgende stålspiral.

Link til producenten