Om Bønnen

Kaffebønnens Risteri, er et 100% dansk familiefirma, med mange års erfaring, indenfor produktion og levering af højkvalitsprodukter.

Vi fokuserer udelukkende på høj kvalitet, både hvad angår vores egne kaffe og-espressoblends, vores tesortiment og den chokolade vi har valgt at føre, samt i vort sortiment af espresso og-kaffemaskinel, for uden en god maskine, kommer den gode kaffe ikke til sin ret.

Egne blends: Alle vores kaffe og-espressoblends er egne opskrifter, som vi nøje har sammensat til at tilfredsstille den danske smag.

Vi er stolte af vores unikke Guld Mokka, Guld Espresso og Cafe Espresso, samt hele vores økologiske sortiment.

Alle vores kaffer og espressi er sammensat af de bedste råbønner og nænsomt ristet for at bevare den gode smag. Flere af vores 100% Arabica blends er håndplukkede og strictly high-grown.

Cupping/Tasting:
Kaffe er en landbrugsvare og afhængig af jordbundsforhold, dyrkingshøjde, sol og vand, er der forskel i høstresultatet fra år til år, fra de forskellige regioner rundt om i verden.

Denne udfordring er, og har altid været, vores største ambition at sikre at det færdige produkt, altid har samme smag, som med rette forventes af vores kunder, uanset skiftende høstresultater.

Dette kræver hyppig cupping af hver enkelt høst, for at sikre at den egner sig til vores blends.

Vores målsætning er altid at levere de bedste kvaliteter og yde den bedste service til danske caféer, restauranter og virksomheder og frem for alt, aldrig love mere end vi ved, vi kan holde.

Kaffekurser og Baristatræning: Vores mangeårige erfaring deler vi gerne ud af til vores kaffekunde, i form af kaffekurser og Barista undervisning, således at alle der har ansvaret for Deres espresso-og kaffemaskinel er trænet til at servere det absolut bedste resultat.

Vi er stolte af at første gang der i Danmark blev afholdt Baristamesterskab, underviste vi vinderen og han vandt med serveringer brygget på vores 100% Arabica Guld Espresso og hans talentfulde præstationer.

Kaffer: Ud over vores egne blends fører vi naturligvis en bred vifte af spændende Arabica Specialty kaffer fra hele verden, bl.a. Nicaragua, Colombia, Guatemala, Kenya, Sumatra, Java, Yemen, samt Fairtrade kaffer.

På inspektion på lokal finca (kaffeplantage) i Nicaragua: