Borg & Overström vandautomater

Bæredygtige vanddispensere og haner til velsmagende vand på alle arbejdspladser.

Borg & Overström designer og fremstiller bæredygtige vandkølere og hanesystemer til alle erhvervs-, uddannelses-, sundheds- og kontormiljøer.
Forbedr din hydrering og nyd kølet, tempereret, mousserende og varmt filtreret vand uden behov for engangsplastikflasker.

Borg & Overström E4 vandautomat

Fra et køligt glas med mousserende vand til en varm kop te, giver E4 et 3-vejs dispensersystem fuld bekvemmelighed i et unikt, kompakt modulært design.

Evolueret, effektiv teknologi.
Bæredygtigt overlegen, E4 er den nyeste udvikling inden for premium vanddispensering. Drevet af vores eksklusive modulære ProCore®-system kombinerer E4 øget energieffektivitet med kraftfuld ydeevne og Bluetooth®-forbindelse. Det integrerede DryChill® luftløse, hurtige kølesystem leverer ultimativ hygiejne og ydeevne, reducerer risikoen for kontaminering og sikrer, at hvert glas er perfekt afkølet til velsmagende, frisk og rent vand.

Miljøbevidst design.
Designet og bygget i Storbritannien i vores nul-affald-til-deponi facilitet, drager E4 fordel af et reduceret CO2-aftryk og en nærkædet forsyningskæde. Med tre-vejs alsidighed med muligheder for varmt, koldt, tempereret og mousserende vand, kombinerer E4 energieffektive teknologier med øko-kølemiddel og genanvendelige komponenter for en udviklet, bæredygtig tilgang til frisk, filtreret vand.

Trygt rent vand.
Totality® er vores 5-trins metodologi til at opnå rent, sundere og premium vand. Ved at sikre hygiejne i hver hældning reducerer Totality® sediment, lugte, klor og mikroplastik for friskfiltreret vand, der er sikkert at drikke og smager rent, klart og frisk. For ekstra tryghed kan du vælge Viovandt® UV-C rensningstilbehør. Den inline, ultraviolet LED-teknologi giver miljøvenlig, kemikaliefri sterilisering for at reducere bakterier og vira.

Flaske-frit vand til ethvert miljø.
Designet til arbejdsmiljøer har E4’s moderne æstetik en let at rengøre og holdbar Fynil® finish med ekstra antimikrobiel beskyttelse for fuld hygiejne-sikkerhed i fællesområder. Nem at installere som en bord- eller gulvstående enhed, eliminerer E4 behovet for engangsplastflasker og kaffekopper, hvilket giver dig mulighed for at genopfylde og nyde lokalt kilden, premium vand.

Borg & Overström E6 vandautomat

Den nyeste udvikling inden for Premium vand uden flasker kombinerer intelligent, miljøvenlig teknologi, energieffektivitet og kraftfuld ydeevne i hvert vandglas.

Udviklet, intelligent teknologi.
Designet til en grønnere fremtid, er E6 en udviklet, energieffektiv og bæredygtig tilgang til vand uden flaske og filtreret vand. Med en kraftfuld firevejs dispensering, anvender E6 avanceret energibesparende EcoMode teknologi og valgfri SensorBeam projektion berøringsfri kontrol. E6 leverer uovertruffen kraftfuld ydeevne og hygiejnebeskyttelse og er kompatibel med valgfri, fremadskuende SIMSecure datatilslutning for forbedret indsigt og service.

Selvsikkert rent vand.
Totality® er vores 5-trins metode til at opnå rent, sundere, premium vand. Totality® giver hygiejnesikring ved hver hældning og reducerer sediment, lugt, klor og mikroplastik for friskfiltreret vand, der er sikkert at drikke og smager rent og frisk. For fuldstændig ro i sindet, vælg integreret Viovandt® forstærket UV-C rensning. Den ultraviolette LED-teknologi giver miljøvenlig, kemikaliefri sterilisering for at reducere bakterier og vira.

Miljømæssigt avanceret design.
E6 drives af vores eksklusive, kompakte ProCore®-system, med diskret ventilation, avanceret modularitet og et lavere CO2-aftryk. Takket være dets intelligente, energieffektive EcoBoil varmtvandssystem, DryChill® luftløse, hurtige køleteknologi, økologisk kølemiddel og genanvendelige komponenter leverer E6 det ultimative inden for bæredygtighed, hygiejne og ydeevne.

Vand uden flasker til ethvert miljø.
Designet til arbejdsmiljøer, har E6’s premium finish og moderne æstetik en let-rengørbar og holdbar Fynil®-finish med antimikrobiel sølvionbeskyttelse, som giver fuld hygiejnesikkerhed i fællesområder. Let at installere som en bord- eller gulvstående enhed, eliminerer E6 behovet for engangsplastikflasker og kaffekopper, så du kan genopfylde og nyde lokalt, premium vand.

Få skræddersyet den helt rigtige vandautomatløsning til din virksomhed

Den personlige kaffe

Som noget særligt tilbyder vi alle vores gode kaffer under ‘Private Label’.
Dermed kan vi levere din virksomheds helt eget kaffebrand –
En god måde at brande din virksomhed, overfor såvel medarbejdere som gæster.