WMF kaffemaskiner til kontor og HoReCa

En god kop kaffe, espresso, cappuccino eller latte er fuldstændig afhængig af kvaliteten af den kaffemaskine til erhverv, som skal fremstilles på. En perfekt kop kaffe eller espresso kan kun nydes til fulde, når den er brygget korrekt. Derfor udvælger vi meget nøje, hvilke kaffemaskiner vi har i sortiment.

De kaffe-og espressomaskiner vi tilbyder, er alle fra producenter der har en mangeårig tradition i at fremstille maskiner af høj kvalitet til professionelt brug. For at sikre at I får en perfekt kop kaffe hver gang, sørger vi for instruktion i korrekt brug, herunder justering og indstilling af jeres nye kaffemaskine.

Læs mere om udvalget under hver produktgruppe nedenfor.

Fuldautomatisk kaffemaskine

WMF 1100 S

Velegnet op til 20 personer

WMF 1100S kan færdigbrygge espresso og café creme, cappuccino, café Latte, Latte macchiato, espresso macchiato og kakao med frisk mælk. Hver kop er brygget med nymalet hele kaffebønner

Den fuldautomatiske bryggeprocedure er styret af computerteknologi. Bryggesystemet i WMF 1100S lever op til den tekniske fremstilling af original espresso kaffe. Præcis timing sikrer den korrekte mængde bønner fra kaffekværnen for hvert bryg. Den blide og langsomme maling af bønnerne som opvarmer bønnerne minimalt sikrer at kaffen bevarer sine smagsstoffer og aroma. Desuden er der i kompressionskammeret installeret en speciel designet tryksensor, der konstant sikrer det korrekte vand- og kaffetryk.

Simpelt rengøringskoncept for frisk mælksmodulet, Click & Clean
Udklappelig kop bord (til f.eks espressokop) er integreret i grumscontaineren.
SteamJet til forvarmning af kop.
Mulighed for montering af fast vandinstallation.

Fuldautomatisk espressomaskine

WMF 1300 S

Velegnet op til 30 personer

WMF 1300S er den nyeste kaffemaskine fra WMF. Med det smarte og super brugervenlige 7″ touch display, kan man vælge kaffe- eller kakaospecialiteter. WMF 1300S er støjsvag og de unikke og støjsvage kværne sikrer en høj kvalitet og en perfekt kop kaffe gang på gang. Med den patenterede SteamJet kan kop eller glas forvarmes inden den ønskede kaffe- eller kakaospecialitet brygges. Den daglige rengøringsproces af maskinen er hurtig og nem med den unikke Plug&Clean funktion.

WMF 1300S fås i flere udgaver med 1 eller 2 bønnebeholdere med kværne til hele kaffebønner, 1 beholder til kakao eller mælke topping og separat tevandsudtag. Kaffe eller kakao brygget med frisk mælk er selvfølgelig også muligt med en WMF mælkekøler.

Med WMF 1300S strømlinede design og størrelse er den meget nem at installere, da kaffemaskinen er født med vandtank, men det er også muligt at installerer kaffemaskinen til fast vandtilslutning med et WMF 1300S fastvandskit.

bedste fuldautomatiske espressomaskine

WMF 1500 S+

Velegnet op til 50 personer

1500 s+ er den nye fuldautomatiske kaffemaskine der vil berige din kaffeoplevelse, fungerer ideelt som selvbetjeningsmaskine.

Med 10″ touchskærm tilbyder den nye WMF 1500S+ kaffemaskine en række informationer og giver overblik – Skræddersy så man f.eks. kan se salgsfremmende tilbud og brugsvideoer m.m.

Passer til mellemstore kaffe salgs steder, virksomheder samt til en bred vifte af forretninger

Den revolutionerende Dynamic Coffee Assist kan levere den bedste kvalitet af alle espressobaserede kaffespecialiteter, der kan laves på WMF 1500S+. Det automatisk højdejusterbare udløbshoved og en ny kakaomikser giver maksimal brugervenlighed.

WMF CoffeeConnect give mulighed for at få fuldt udbytte og endda øge effektiviteten af din kaffemaskines ydeevne. Værktøjet giver mulighed for at følge og giver indsigt i bl.a. kaffe salget, ændringer af opskrifter og skærmbilleder.

WMF kaffeautomat

WMF 5000 S+

Velegnet op til 75 personer

Med 10″ touchskærm tilbyder den nye WMF 5000S+ kaffemaskine en række informationer som giver overblik – Upload eksempelvis salgsfremmende tilbud eller brugsvideoer mm.

WMF 5000S+ passer til mellemstore kaffe hotel buffeter, take away, caféer, virksomheder samt en bred vifte af forretninger.

Den revolutionerende Dynamic Coffee Assist sørger for den absolutte bedste kvalitet af alle espresso baserede kaffespecialiteter, der kan laves på WMF 5000S+. Det automatisk højdejusterbare udkøbshoved og en ny kakaomikser giver maksimal brugervenlighed.

WMF CoffeeConnect digitale løsning giver mulighed for at få fuldt udbyttte og evt. endda øge effektiviteten af din kaffemaskines ydeevne. Værktøjet giver mulighed for at følge og give indsigt i bl.a. salg af kaffe ændringer og opskrifter, og skærmbilleder.

Bedste cafe latte maskine

WMF 9000 S+

Velegnet op til 100 personer

WMF 9000 S + er designet til at glæde kræsne kaffeentusiaster og lover den ypperste ydeevne.

Nyt enkelt og revolutionerende 10” touch display. Brugerfladen er blevet gjort enklere og mere brugervenlig. Mens der vælges drikkevarer, kan brugerens øgede opmærksomhed i selvbetjenings området rettes mod visning af succesfulde reklamer via maskinens front display.

WMF 9000 S + anbefales til gennemsnitligt forbrug på 350 kopper om dagen. Desuden tilpasser udleveringsstudsens sig automatisk til koppens størrelse ved at hæve og sænke udleveringstudsen til den rigtige højde. Med en så upåklagelig opmærksomhed på detaljer ved du bare, at den vil tjene enhver drik til perfektion i det ønskede tempo.

Få den bedste kakao

WMF 9000 F

Velegnet op til 100 personer

Den ideelle filterkaffemaskine i stor skala. Den nye WMF 9000F automatisk filterkaffemaskine sikrer bedste kvalitet til storkøkkener, hoteller, lufthavne og catering sektoren.

Trods af sit slanke design og beskedne dimensioner imponerer dette kraftværk af en filterkaffebrygger med en effekt på 110 liter kaffe i timen eller knap 2 liter i minuttet, og det dobbelte kedelsystem garanterer at kaffenyderen ikke skal vente på en kop kaffe.

Der er mulighed for 2 forskellige typer kaffe og valg af forskellige brygmængder ved hjælp af en brygarm eller kandeudtag. Her leverer den nye WMF 9000F fleksible muligheder på alle felter.

Til dispensering af mindre mængder varmt vand finder kunden eller medarbejderen varmvandsudløbet direkte under det store 10″ touch display.

Forøg din ydeevne med WMF CoffeeConnect. Dette værktøj hjælper dig med at få et overblik over dit forbrug og mulighed for at følge og give indsigt i dit kaffesalg.

kaffemaskine med fast vandtilslutning

WMF ESPRESSO

Velegnet op til 100 personer

Denne prisvindende WMF-espresso fremkalder alle følelser som i en autentisk espressobar – men de vanskeligere dele af processen er fuldautomatiske.

WMF espresso garanterer ikke kun ensartet høj kaffekvalitet, den er også bemærkelsesværdigt let at bruge. Kaffen er håndlavet med automatisering. Den kværner og tamper automatisk ned i bajonetten, styrer brygningstid og temperatur. Samtidig har maskinen WMF´s egen patenterede autosteamer, som automatisk steamer den friske mælk til perfektion hver gang. Med andre ord er der mulighed for at ilberede ægte espressokaffe og Café Crème på blot nogle få enkle træk.

Anbefalet til et gennemsnitligt dagligt behov på 300 kopper.

Få skræddersyet den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed

Den personlige kaffe

Som noget særligt tilbyder vi alle vores gode kaffer under ‘Private Label’.
Dermed kan vi levere din virksomheds helt eget kaffebrand –
En god måde at brande din virksomhed, overfor såvel medarbejdere som gæster.