Finansiering og leasing af din nye kaffeløsning

Vi udviklet 3 forskellige forretnings modeller, der giver din virksomhed mulighed for at vælge en passende løsning indenfor jeres økonomiske præferencer. Herunder kan du se nærmere på de løsninger vi tilbyder:

1. Udlejning af kaffemaskine

Vidste du at du kan du leje en professionel kaffemaskine? Du behøver ikke at skulle allokere kontante midler og binde dem i en kaffeløsning. Langt de fleste kunder lejer kaffemaskinerne af os og får således frigivet likviditet til at forbedre og udvikle deres kerneforretning. I dag er det således reglen og ikke undtagelsen, at man lejer kaffemaskinerne.

2. All inclusive kaffeløsning

Hos Bønnen Danmark kan vi tilbyde en Alt i En kaffeløsning – en såkaldt All In kaffeløsning, hvor service, finansiering og ingredienser er inkluderet og hvor man samler betalingen i en All In pris pr. kop.

All Inclusive kaffeløsning er vejen til let administration.

3. Leasing af kaffeautomat

Er du mest til traditionel leasing?
Hos os kan du lease en professionel kaffemaskine. Vi fokuserer på at finansiering er tilgængelig og let.

Vi har 30 års erfaring i at udarbejde forslag til Leasing af aktiver. Leasing af kaffeautomaten er en driftsomkostning og skal optages i regnskabet. Leasing af kaffeautomaten giver mere fri likviditet og er erhvervslivets foretrukne finansieringsform.

Forskellen på at købe maskinen kontant og på at lave en leasingaftale, er at man bevarer sit likviditetsberedskab og har Leasingaftalen som en øget kreditforanstaltning.

Få skræddersyet den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed

Den personlige kaffe

Som noget særligt tilbyder vi alle vores gode kaffer under ‘Private Label’.
Dermed kan vi levere din virksomheds helt eget kaffebrand –
En god måde at brande din virksomhed, overfor såvel medarbejdere som gæster.