Kaffeautomat leasing og andre muligheder

Vi udviklet 3 forskellige forretnings modeller, der giver din virksomhed mulighed for at vælge en passende løsning indenfor jeres økonomiske præferencer. Herunder kan du se nærmere på de løsninger vi tilbyder:

1. Udlejning af kaffeautomat

Hos os kan du leje en professionel kaffeautomat. Du behøver ikke at skulle allokere kontante midler og binde dem i en kaffeløsning. Langt de fleste kunder Lejer kaffeautomaterne af os og får således frigivet likviditet til at forbedre og udvikle deres kerneforretning. I dag er det således reglen og ikke undtagelsen, at man lejer kaffeautomaten.

2. All inclusive kaffeløsning

Hos os kan vi tilbyde en Alt i En kaffeløsning – en såkaldt All In kaffeløsning, hvor service, finansiering og ingredienser er inkluderet og hvor man samler betalingen i en All In pris pr. kop.

All Inclusive kaffeløsning er vejen til let administration.

3. Leasing af kaffeautomat

Hos os kan du lease en professionel kaffemaskine. Vi fokuserer på at finansiering er tilgængelig og let.

Vi har 30 års erfaring i at udarbejde forslag til Leasing af aktiver. Leasing af kaffeautomaten er en driftsomkostning og skal optages i regnskabet. Leasing af kaffeautomaten giver mere fri likviditet og er erhvervslivets foretrukne finansieringsform.

Forskellen på at købe maskinen kontant og på at lave en leasingaftale, er at man bevarer sit likviditetsberedskab og har Leasingaftalen som en øget kreditforanstaltning.

Coffee Corner
Pro-Solution

Hvis det skal være det bedst mulige, så er vores unikke eksklusive, håndlavede Coffee Corner PRO-Solution din løsning!

Coffee Corner PRO-Solution kan leveres i alle 3 forretningsmodeller, det er Jeres VALG, hvilket af de 3 forretnings modeller der passer Jer bedst!

Coffee Corner PRO-Solution er en eksklusiv kaffeløsning til vores kunder. Hver Coffee Corner PRO-Solution er design i samarbejde med vores kunder. Det er lavet med tanken om, at den skal være indbydende, hyggelig, stilfuld i design og visuelt, moderne og naturligvis let at rengøre. Det er lavet af lækre materiale, der gør det unikt, varmt og giver et eksklusivt look.

Med hensyn til bordoverfladen vil der blive anvendt en granitoverflade, der passer perfekt sammen med.

Når du byder din gæst velkommen på dit kontor med Coffee Corner PRO-Solution, fortæller den en historie om en virksomhed, der værdsætter kvalitet, eksklusivitet, god udførelse og bæredygtighed.

Alle materialer produceres i Danmark. På den måde kan vi redegøre for kvaliteten af ​​vores Coffee Corner PRO-Solution under hele processen