Kaffeløsninger til kontoret

Bønnen Danmark er eksperter i kaffeløsninger til kontoret. Vi tilbyder 360 graders løsninger som samler kaffemaskine, kaffebønner og service i én pakke.
Derved har du et ‘single-point-of-contact’ for alle dine kaffebehov.

Øg medarbejdertilfredsheden

Analyser viser at kaffen på kontoret er en af de vigtigste kilder til medarbejdertilfredshed. Det lyder måske lidt imponerende, men vi er ikke overrasket.

Du viser dine medarbejdere at du sætter pris på dem ved at tilbyde dem kvalitetskaffe – uden at bunden af budgettet går ud af den grund.

Uanset virksomhedsstørrelse

Vi har løsninger til ethvert behov. Uanset om du har brug for en mindre simpel løsning eller en komplet kaffebar i virksomheden, hjælper vi gerne.

All inclusive kaffeløsning

Hos os kan vi tilbyde en Alt i En kaffeløsning – en såkaldt All In kaffeløsning, hvor service, finansiering og ingredienser er inkluderet og hvor man samler betalingen i en All In pris pr. kop.

All Inclusive kaffeløsning er vejen til let administration og glade medarbejdere.

Coffee Corner Pro-Solution

Hvis det skal være det bedst mulige, så er vores unikke eksklusive, håndlavede Coffee Corner PRO-Solution din løsning!

Coffee Corner PRO-Solution kan leveres i alle 3 finansierings-/leasing modeller, det er Jeres VALG, hvilket af de 3 forretnings modeller der passer Jer bedst!

Coffee Corner PRO-Solution er en eksklusiv kaffeløsning til vores kunder. Hver Coffee Corner PRO-Solution er designet i samarbejde med vores kunder. Det er lavet med tanken om, at den skal være indbydende, hyggelig, stilfuld i design og visuelt, moderne og naturligvis let at rengøre. Det er lavet af lækre materiale, der gør det unikt, varmt og giver et eksklusivt look.

Med hensyn til bordoverfladen vil der blive anvendt en passende overflade, der passer sammen med resten af designet.

Når du byder din gæst velkommen på dit kontor med Coffee Corner PRO-Solution, fortæller den en historie om en virksomhed, der værdsætter kvalitet, eksklusivitet, god udførelse og bæredygtighed.

Alle materialer produceres i Danmark. På den måde kan vi redegøre for kvaliteten af ​​vores Coffee Corner PRO-Solution under hele processen

Få skræddersyet den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed

Den personlige kaffe

Som noget særligt tilbyder vi alle vores gode kaffer under ‘Private Label’.
Dermed kan vi levere din virksomheds helt eget kaffebrand –
En god måde at brande din virksomhed, overfor såvel medarbejdere som gæster.