Kolbebryggere

Der er ikke meget der kan konkurrere med duften af friskbrygget kaffe i kantinen. Med kolbebryggere fra Bonamat får du den friske duft fra kaffen, der hurtigt kan hældes på kanden og serveres i mødelokalet.

Af de maskiner vi gennem mange år har tilbudt det danske marked, inden for professionelt udstyr fuldt lever op til disse strenge krav, kan vi som importør og forhandler forsikre dig om, det er ganske enkelt den bedste kvalitet du kan vælge.

Kolbebrygger

Bonamat Mondo 1,7 liter

Den gode og klassiske filterkaffe I aldrig går galt i byen med. På blot fem minutter brygger Bonamat Mondo 1,7 liter rygende varm kaffe, som altid smager perfekt. Hvis der er brug for en kande mere, holdes den første varm på den øverste plade, mens den næste brygges. Fås også i en udgave med fire varmeplader og glaskander. Mondo serien er udført i rustfri stål med sorte sider som giver en moderne og stilren udstråling. Maskinen har betjeningsknapper med LED lys, filtertragt i rustfrit stål og forsænkede varmeplader som gør maskinen meget bruger venlig. Signaler fortæller hvornår kaffen er klar og hvornår der skal afkalkes. Påfyldningsåbningen sidder foran på kaffemaskinen – praktisk og ergonomisk korrekt. Den selvregulerende varmeplade sikrer, at kaffen altid har den optimale temperatur.

Bryggetid: 1,7 liter / 5 min. ca. 18 liter/ time
Kandebryg: Ja
Drikke: Kaffe
Dimensioner: B195 x D406 x H446mm. ekskl. topkande
Vægt: 5kg
Vandtilslutning: Manuel påfyldning
El: 230 V / 2,2 kW / 10 A
Rengøring: Bistro Lime 40780020
Afkalkning: Lime powder 373, 40780010
Rengøring: Daglig 5-7 minutter

Kolbebryggere fra Bunn-O-Matic

Bonamat Matic 1,7 liter

Matic er en brygstation med fast vandtilslutning, der gør det nemt og hurtigt at brygge 1,7 liter frisk kaffe. Brygningen tager kun 6 minutter, og den selvregulerende varmeplade sikrer, at kaffen altid har den optimale temperatur. Maskinen er nem at rengøre og vedligeholde, og den fås også i en udgave med fire varmeplader og fire glaskander. Matic serien er udført i rustfri stål med sorte sider som giver en moderne og stilren udstråling. Maskinen har betjeningsknapper med LED lys, filtertragt i rustfrit stål og forsænkede varmeplader som gør maskinen meget bruger venlig. Signaler fortæller hvornår kaffen er klar og hvornår der skal afkalkes.Her er Matic med et brygsystem og 2 varmeplader til 2 kander.

Bryggetid: 1,7 liter / 6 min. ca. 15 liter/ time
Kandebryg: Ja
Drikke: Kaffe
Dimensioner: B195 x D406 x H446mm. ekskl. topkande
Vægt: 5kg
Vandtilslutning: Fastvandtilslutning 1/2″ eller 3/4″ ballofix
El: 230 V / 2,2 kW / 10 A
Rengøring: Bistro Lime 40780020
Afkalkning: Lime powder 373, 40780010
Rengøring: Daglig 5-7 minutter

Få skræddersyet den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed

Den personlige kaffe

Som noget særligt tilbyder vi alle vores gode kaffer under ‘Private Label’.
Dermed kan vi levere din virksomheds helt eget kaffebrand –
En god måde at brande din virksomhed, overfor såvel medarbejdere som gæster.