Kaffeløsninger til netop din branche

Bønnen Danmark tilbyder komplette løsninger.

Bønnen Danmark har over 30 års erfaring i branchespecifikke løsninger. Det er din sikkerhed for at vi forstår dit behov og kan anvise den helt rigtige løsning.

Til kontoret

Forkæl medarbejdere og gæster med den bedste kaffe.
En enkel måde at øge medarbejdertilfredsheden og sende et kvalitetssignal til kunder og gæster. Klik på billedet og læs om vores løsninger til kontoret.

Kaffemaskiner

Til HoReCa

Er du aktiv i HoReCa segmentet, ved du at gode oplevelser er lig med kundeloyalitet. Uanset om du driver hotel, restaurant eller café er kaffe en væsentlig komponent i dette. Klik på billedet og læs om vores løsninger til HoReCa.

Service

Vi har Danmarks bedste landsdækkende service team og vi er altid klar til at hjælpe – uanset hvor du befinder dig i Danmark. Der skal jo helst ikke opstå kø ved kaffemaskinen – så skal det da kun lige være på grund af den fremragende kaffe og en god snak.

Vi er nemlig klar over, at den tilhørende service er mindst lige så vigtig som produktet i sig selv.

Bønnen Danmark forliger sig ikke på 3. parter. Derfor leveres dine varer direkte fra vores eget lager. Dermed har vi fuld kontrol over processerne, hvilket betyder at du kan være sikker på lynhurtig reaktion – uanset dit behov.

Få skræddersyet den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed

Den personlige kaffe

Som noget særligt tilbyder vi alle vores gode kaffer under ‘Private Label’.
Dermed kan vi levere din virksomheds helt eget kaffebrand –
En god måde at brande din virksomhed, overfor såvel medarbejdere som gæster.