Kaffemaskine til erhverv

En god kop kaffe, espresso, cappuccino eller latte er fuldstændig afhængig af kvaliteten af den kaffemaskine til erhverv, som skal fremstilles på. En perfekt kop kaffe eller espresso kan kun nydes til fulde, når den er brygget korrekt. Derfor udvælger vi meget nøje, hvilke kaffemaskiner vi har i sortiment.

De kaffe-og espressomaskiner vi tilbyder, er alle fra producenter der har en mangeårig tradition i at fremstille maskiner af høj kvalitet til professionelt brug. For at sikre at jeres gæster får en perfekt kop kaffe hver gang, sørger vi for oplæring af personale og underviser i korrekt justering og indstilling af udvalgte kaffemaskine.

Har I brug for store mængder kaffe på kort tid, anbefaler vi søjlebryggere, friskbryg automater eller fuldautomatiske espresso og kaffemaskiner i flere modeller. De findes både til det store og det mindre behov, og vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige maskine. Når vi i fællesskab har fundet den rigtige maskine, hjælper vi jeg også gerne til en god kaffe. Med vores helt eget risteri kan vi tilbyde nogle lækre kaffer i meget høj kvalitet.

Kontakt for rådgivning

Fuldautomatiske

Læs mere her

Espressomaskiner

Læs mere her

Kaffemøller

Læs mere her

Kolbebryggere

Læs mere her

Andre bryganlæg

Læs mere her

Brugte maskiner

Vi har jævnligt brugte kaffemaskiner og udstyr til salg. Det drejer sig typisk om maskiner vi selv har fulgt på nærmeste hold, som vi har brugt som sæson udlejning eller noget udstyr vi har taget i bytte for nyt hos vores kunder.

Alle brugte kaffemaskiner er klargjort, rengjort og gennemtestet at alt fungerer som det skal.

Kontakt os for at høre nærmere.