BØNNEN DANMARKS RISTERI

Kaffe og espresso

Når du vil have de bedste kaffebønner

Hos Bønnen Danmark har vi flere forskellige højkvalitetskaffer. Alle vores kaffer og espresso er sammensat af de bedste råbønner og nænsomt ristet for at bevare den gode smag.

Selv de bedste kaffemaskiner kan ikke levere en god oplevelse hvis kaffebønnerne ikke matcher kvaliteten. Alle vores kaffe- og espresso blends er derfor egne opskrifter, som vi nøje har sammensat til at tilfredsstille den danske smag.

Kaffemaskiner

Lad os finde den bedste kaffesmag

Uanset hvor godt du brygger, bliver det aldrig bedre end ingredienserne tillader. Hvis du ønsker den bedst mulige smagsoplevelse i hver enkelt kop, anbefaler vi at bruge Bønnen Danmarks egne kaffer. Sammen finder vi den kaffe, der tilfredsstiller lysten bedst hos dig. Flere af vores 100% Arabica blends er håndplukkede og strictly high-grown. Vores blends, er alle baseret på 100% Arabica fra 1. sortering, men også flere forskellige rene kaffer for eksempel: Colombia Excelso, Lintung Boinge, eller en ren Kenya AA fra de højeste liggende bjergegne på Kilimanjaro.

Blandt de mest solgte er vores Guld Mokka, Guld Espresso og Cafe Espresso. Vi tilbyder også en lang række Single Estate kaffer, samt økologiske kaffer og espresso.

Vores kerneprodukt er højkvalitetskaffe fra de bedste kaffebønner – men derudover har vi også et stort udvalg af te, chokolade og andet tilbehør.

God Kaffe med god samvittighed

Som en del af vores ansvarlighedsprincipper søger vi at vores råkaffer handles som Fairtrade, eller som minimum på Fairtrade vilkår.

Derfor kan du med god samvittighed nyde en god kop kaffe fra Bønnen Danmark.

Du kan læse mere om vores CSR politikker hér.

Få skræddersyet den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed

Den personlige kaffe

Som noget særligt tilbyder vi alle vores gode kaffer under ‘Private Label’.
Dermed kan vi levere din virksomheds helt eget kaffebrand –
En god måde at brande din virksomhed, overfor såvel medarbejdere som gæster.