ETNA kaffemaskiner til kontor og HoReCa

En god kop kaffe, espresso, cappuccino eller latte er fuldstændig afhængig af kvaliteten af den kaffemaskine til erhverv, som skal fremstilles på. En perfekt kop kaffe eller espresso kan kun nydes til fulde, når den er brygget korrekt. Derfor udvælger vi meget nøje, hvilke kaffemaskiner vi har i sortiment.

De kaffe-og espressomaskiner vi tilbyder, er alle fra producenter der har en mangeårig tradition i at fremstille maskiner af høj kvalitet til professionelt brug. For at sikre at I får en perfekt kop kaffe hver gang, sørger vi for instruktion i korrekt brug, herunder justering og indstilling af jeres nye kaffemaskine.

Læs mere om udvalget under hver produktgruppe nedenfor.

ETNA DORADO COMPACT

Velegnet til 75 personer

Forestil dig: en stor 10” Smart Touch-skærm med dit eget logo, et elegant design i Midnight Black, et sort forkromet dispenser system, afsluttet med rustfrit stålriste. Og selvfølgelig den bedste kvalitet espresso kaffe i enhver aroma variation du kan ønske dig. Det er ETNA Dorado Compact Premium 10”.
ETNA Premium 10” serien har altid et espressobryggesystem.

10” Smart Touch-skærm – giver et eksklusivt udseende, er brugervenlig og letlæselig. Viser 12 drikkevaremuligheder pr. side.
Dit logo på fuld skærm – nemt uploadet som skærmsparer via USB-porten. Eller vis en diasshow ved hjælp af den indbyggede billedbibliotek med 20 professionelle fotos.
Rustfrit stålriste – lavet af høj kvalitet rustfrit stål. Den nydesignede kopplade og drypbakke i et premium og robust udseende.
Farve – Midnight Black

ETNA SAGITTA

Velegnet til 100 – 250 personer

Denne alsidige kaffemaskine serverer en espresso, cappuccino eller latte macchiato lavet af friskkværnede bønner med et tryk på knappen.

Lav kaffe som en barista: Få det bedste ud af dine kaffebønner med den højkvalitets schweiziske Braumann Brewer.
Den 10” Smart Touch-skærm, kopføler og lyskoncept guider brugeren intuitivt og sikrer automatisk rengøring.
Takket være afprøvet, stabil teknologi garanterer ETNA meget lav nedetid, lave vedligeholdelsesomkostninger og lang levetid.

ETNA DORADO FRESH BREW

Velegnet til 100 – 250 personer

Filterkaffe er på vej tilbage. Smagen værdsættes bredt, fordi den er blødere end den højtryksbryggede espresso kaffe. Fresh Brew bruger Vendking Zuma bryggegruppe, en bedrift af holdbar ingeniørkunst, som du ville forvente fra os.

Lav filterkaffe fra formalet kaffe med ETNA Dorado Fresh Brew. Resultatet er lækker frisk filterkaffe.

Drikker dine medarbejdere meget kaffe og værdsætter en blød smag? Så er en af disse kaffemaskiner et klogt valg. Især hvis du ofte brygger kaffe pr. kande i stedet for pr. kop, såsom inden for sundhedssektoren, uddannelse eller virksomhedsmiljøer.

Papirløst bryggesystem – Zuma Brewer
Espresso-mixer – crema/skum på espressoen
Kaffekande-funktion – nyttig til møder og andre gruppebegivenheder
Separat varmtvandsudløb – altid rent varmt vand
Maksimal udløbshøjde – 18 cm
Energimærke A+
MDB-protokol – til betalings- og telemetrisystemer
Fuldt automatisk rengørings program

Få skræddersyet den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed

Den personlige kaffe

Som noget særligt tilbyder vi alle vores gode kaffer under ‘Private Label’.
Dermed kan vi levere din virksomheds helt eget kaffebrand –
En god måde at brande din virksomhed, overfor såvel medarbejdere som gæster.